Welkom bij Restaurant Gusto

Restaurant Gusto….dé plek voor de nieuwe manier van lunchen én ’s avonds heerlijk te genieten van onze gerechten
Koffie met warme appeltaart of toch liever Oreo cheesecake….u bent van altijd harte welkom te genieten van onze gastvrijheid in de gezelligste (Markt)straat van Roermond.
Overdag laten wij u graag kennismaken met onze soepen, prachtige broodgerechten of kiest u toch liever voor iets warms. De lunchkaart bevat voor ieder wat wils…allemaal vers uit eigen keuken en met liefde bereidt.
Geniet ’s avonds onbeperkt van onze Wereldse GZL menukaart met de lekkerste 24 gerechten inclusief 6 desserts.

 

Kerstmenu 2020

De tijd vliegt, net als de Kerstman in zijn arrenslee. Bijna is het weer zover…Kerstmis! Zowel eerste als tweede Kerstdag hangen er volop kerstsferen in de lucht bij Gusto.  Vier jij kerst met ons mee? Wees er snel bij, want Santa’s telefoon staat roodgloeiend.

Onze koks hebben het hele jaar gerepeteerd en zullen weer een spectaculair culinair optreden weggeven, onze elfjes van de bediening lopen zich het vuur uit de sloffen en de zaak is prachtig versierd.

Geniet zonder limiet van een grandioos Gusto kerstmenu 2020 met 24 verschillende kerstgerechten met als afsluiter een Grand Kerstdessert.

Kies 25 & 26 december uit de volgende tijdstippen:
Kerstdiner middag: Binnenkomst tussen 11:30 – 13:30 uur & eindtijd 15:30 uur

Kerstdiner avond: Binnenkomst tussen 18:00 -19:30 uur & eindtijd 22:00 uur

Kinderen t/m 3 jaar gratis en van 4 t/m 11 jaar € 19,50 p.p.

Menukaart lunch & diner

De lekkerste en meest gezellige plek om te lunchen in Roermond. Geniet van onze soepen, broodjes, salades, fish & chips enz, enz…allemaal vers uit eigen keuken en met liefde bereidt.
Nieuwsgierig naar al dat lekkers? Kijk op onze menukaart!

Reserveren bij Gusto

Klik hier om online te reserveren 

U kunt online uw reservering plaatsen en deze wordt meteen bevestigd. mocht reserveren niet mogelijk zijn dan bel ons gerust tijdens onze openingstijden. 0475-311424

Wij houden uiteraard rekening met de Covid-19 maatregelen.

Gusto Dinerbon

De Gusto dinerbon, een smaakvol cadeau! Hét perfecte idee voor de feestdagen…

Loop gerust bij ons binnen voor het lekkerste cadeau van Nederland. Vanaf € 10,- kunt u al onze cadeau-diner card kopen en wij zorgen voor een mooi verpakte cadeautje waarmee je iedereen blij kan maken.

 

;

Parkeren en route

Parkeren met korting

Per auto: Onze restaurantgasten van Gusto bieden we de mogelijkheid aan om voor slechts €3,- te parkeren(50% korting dagtarief) bij Parkeergarage Kazerneplein, Maashaven 144 6041TB Roermond (5 min) Laat je parkeerkaart bij het afrekenen in het restaurant door ons afstempelen.

Te voet of per fiets: Gusto ligt in het centrum van Roermond en is daarom te voet gemakkelijk te bereiken. Verderop in de straat ligt een grote bewaakte fietsenstalling.